sâmbătă, 25 septembrie 2010

Sunt student, ce bine-mi pare?!!!

   In cazul in care va aflati in nefericita situatie de a fi studenti LLS si mai aveti si norocul cafeniu sa va numarati printre restantieri, atunci va doresc un drum lin spre integrarea in absolut. Sub sloganul "la noi ca la nimeni", pentru obtinerea notei minime de trecere trebuie sa concepeti lucrari "doctorale" de mare amploare, care sa induioseze pana la lacrimi mutritele acre ale profesorilor. In caz contrar, va veti trezi brusc cu o invitatie de genul "On va se revoir!", adica "Sa vezi ce cravata marfa o sa am in toamna."
   Inainte sa optez pentru aceasta facultate, despre care se spun de altfel multe lucruri bune si frumoase, nu m-as fi gandit nicio clipa ca o sa trebuiasca sa imi implantez un cip si sa imi angajez un programator personal de creiere ca sa pot trece anumite examene. Ce inseamna ca la fiecare examinare sa primeasca nota de trecere cam 5% dintre studenti iar restul sa se mai culturalizeze putin si pentru sesiunea viitoare? Asta inseamna mai multi bani in portofelul facultatii si al "angajatilor" desigur. Pai cum vreti sa isi asigure si bietii de ei anii de pensie daca nu de pe urma noastra? Nu vedeti ca abia se duc o data pe luna in strainatate? Si asta pentru perfectionarea studiilor desigur.
   In concluzie haideti fratilor sa ne mai cultivam nitel si sa ne rugam la sfintele moaste sa nu ajungem la taxa, ca altfel o sa facem foamea in speranta ca vom strange banii ca sa platim inca un an de chin si mizerie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu